bodybuildingsupplement.com
ANDA BOLEH HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0126909592

ATAU

WHATSAPP DENGAN KLIK GAMBAR DIBAWAH

mesotropin, msotropin

EMAIL ADRESS: mdrosli78@gmail.com

msotropin putrajaya

BERITA GEMBIRA UNTUK PELANGGAN DI PUTRAJAYA. KINI, ANDA BOLEH MEMBELI SECARA TUNAI ATAU COD. TRANSAKSI INI HANYA DILAKUKAN DI PUTRAJAYA SAHAJA. WALAUBAGAIMANAPUN, ANDA PERLU MEMBUAT PREORDER SEBELUM MENDAPAT TEMPAHAN ANDA. IA AKAN MENGAMBIL MASA 2-3 HARI BEKERJA. TIADA BAYARAN DIKENAKAN SEHINGGA ANDA MENDAPAT BARANG YANG ANDA TEMPAH. SILA HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT. CALL/MESEJ 012-6909592 ATAU KLIK LOGO DIBAWAH UNTUK WHATSAPP TERUS

mesotropin, msotropin

TERMA DAN SYARAT DIAPLIKASIKAN

Sila baca dan fahami sebelum membuat sebarang pembelian. Klik disini

Para pelanggan yang dihormati dan dihargai, anda dinasihatkan memahami segala terma dan syarat pembelian sebelum membuat sebarang pesanan atau pembelian produk bodybuildingsupplement.com.my. Selepas anda membuat pembayaran, bermakna anda telah bersetuju dengan terma dan syarat tanpa paksaan mana-mana pihak.

 1. Semua produk yang telah dibeli tidak boleh dikembalikan kecuali berlaku kecuaian dari pihak kami seperti kesilapan jenis produk, Produk tamat tempoh atau bekas produk yang pecah dari pengilang.
 2. Selepas pembelian dibuat, tiada jaminan wang akan dipulangkan kecuali seperti yang disebut seperti perkara (1). Jika kecuaian kami, produk akan diganti semula selepas menerima gambar aduan dan produk rosak dikembalikan untuk semakan.
 3. Semua urus niaga di Malaysia adalah dalam Ringgit Malaysia sahaja.
 4. Semua pembelian adalah secara atas talian. Pastikan nama, alamat, poskod dan kuantiti diberi secara betul kepada kami. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kesilapan yang anda berikan ketika membuat pesanan secara telefon atau media sosial yang lain.
 5. Sila sertakan bukti pembayaran dengan manghantar gambar atau memberikan maklumat lengkap pembayaran kepada saya.(Mohd Rosli Bin Md Noor) di talian 0126909592 secara sms atau whatsapp. Ia bagi memastikan urusan pembelian berjalan dengan lancar. Maklumat pembelian akan disemak dan disahkan dalam tempoh 24jam. sekiranya tiada sebarang maklum balas, sila hubungi saya (Mohd Rosli Bin Md Noor) di talian 0126909592.
 6. Selepas pembayaran dibuat, pelanggan tidak dibenarkan membatalkan sebarang pesanan yang telah dibuat. Wang tidak akan dikembalikan.
 7. Semua barang adalah dijamin sepenuhnya berada dalam keadaan baik sebelum dipos oleh pihak kami. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan produk atas apa jua sebab semasa proses penghantaran oleh Pihak Perkhidmatan Kurier.
 8. Kami memerlukan 1 hingga 3 hari waktu bekerja (untuk kawasan Sabah dan Sarawak, 3 hingga 5 hari masa bekerja diperlukan) untuk memproses tempahan pelanggan. Sekiranya pelanggan membuat tempahan pada hari hujung minggu, hari isnin akan dikira sebagai hari pertama. Walaubagaimana pun kami akan memastikan dan cuba untuk memproses pesanan anda secepat mungkin selepas pembayaran diterima.
 9. Sekiranya berlaku dimana ketiadaan stok produk selepas membuat pembayaran, maka kami berhak dalam memberi pilihan kepada pelanggan kami samada:
  • Menunggu beberapa hari lagi untuk stok baru
  • Demi menjaga integriti dan kredibiliti kami sebagai Stokis atau Ejen, kami akan memulangkan kembali wang yang telah dibayar selepas mendapat persetujuan dari pelanggan.
 10. Sila pastikan alamat yang diberikan adalah wujud dan sah juga ada orang yang akan menerimanya. Sekiranya tiada, pelanggan dikehendaki menuntut barang di pejabat Perkhidmatan Kurier yang berkaitan.
 11. Jika didapati barang dikembalikan kepada kami semula kerana anda tiada dilokasi alamat yang diberikan atau anda tidak menuntut barang di pejabat pos mengikut tempoh, untuk penghantaran semula anda perlu membayar caj penghantaran disebabkan atas kecuaian anda.
 12. Sekiranya pembayaran lebih dibuat, baki wang akan dipulangkan semula kepada anda sama ada dalam sampul pos atau transfer ke akaun secara online dan akan dimaklumkan.
 13. Sekiranya anda mempunyai penyakit atau alahan, sila dapatkan nasihat doktor sebelum menggunakan produk ini. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab jika anda mempunyai alahan yang menyebabkan kerosakkan kulit, sesak nafas atau kematian selepas disahkan oleh doktor. Jika terdapat alahan selepas menggunakan produk, sila berjumpa dengan doktor dengan kadar segera.
 14. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab jika anda dapati produk yang dibeli tidak berkesan. Anda perlu melakukan workout dengan konsistan dan pemakanan yang betul dan seimbang untuk mendapatkan kesan yang optimum. Jangkamasa kesan tidak sama untuk setiap individu yang berlainan.
 15. Segala maklumat anda akan disimpan untuk kegunaan pada masa akan datang sebagai rujukan dan tidak akan diberikan kepada pihak ketiga dan ianya dianggap sulit dan rahsia.
 16. Pembelian secara tunai atau COD hanya dilakukan di Putrajaya Sahaja. Walaubagaimanapun ia bergantung kepada stok semasa. Pelanggan perlu membuat tampahan atau Preorder sebelum transaksi dilakukan. Ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja atau lebih bergantung kepada keberadaan stok. Bayaran hanya dilakukan setelah pelanggan menerima barang tempahan. Lokasi dan tarikh pengambilan barang akan dilakukan mengikut temujanji yang akan dilakukan melalui whatsapp atau panggilan telefon.

Semua Terma & Syarat diatas adalah tertakluk kepada pindaan dan boleh berubah dari masa ke semasa tanpa dimaklumkan kepada pelanggan. Pelanggan perlu menyemak Terma & Syarat ini dari masa ke semasa yang dikira sesuai.

© Copyright 2019 bodybuildingsupplement.com.my